• Poduszka grzejąca - rogalik

Brak towaru
75.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2 dni robocze
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Przesyłka kurierska 12
Paczkomat 12
Przesyłka kurierska - pobranie 22
Przesyłka kurierska - OSTROŻNIE! 22
Przesyłka kurierska - pobranie - OSTROŻNIE! 32
Dostępność 0 szt.

Grzejąca poduszka - croissant z czekoladowym nadzieniem.


Przesmacznie wyglądający rogalik z grzejącą czekoladową wkładką. 


Nie dajcie się zwieść pozorom, ten croissant nadziewany tabliczką czekolady, chociaż wygląda tak jakby aż prosił się o schrupanie, nie jest jadalny. Jest za to miękki, miły w dotyku i w zależności od Twoich potrzeb, może Cię rozgrzać lub schłodzić.

Czekolada dołączona do tego croissanta, to nic innego jak wkład wypełniony pestkami wiśni. Można go rozgrzać w kuchence mikrofalowej, elektrycznym piekarniku lub schłodzić w zamrażalniku. Następnie nadziewamy rogalika czekoladą i mamy gotowy termofor! 

 


Istotne informacje:

  • rogal posiada kieszonkę na wkład grzejący w kształcie czekolady (tzw. suchy termofor z pestek wiśni);
  • dzięki wkładowi może grzać lub chłodzić – w zależności od potrzeb;
  • wkład wypełniony pestkami wiśni pochodzącymi z polskich ekologicznych upraw;
  • pestki zostały dokładnie osuszone i wyczyszczone w sposób mechaniczny;
  • lekko pachną przyjemnym, wiśniowym aromatem;
  • wymiary poduszki: ok. 42 x 42 x 13 cm;
  • materiał i wypełnienie poduszki: 100% poliester;
  • rozmiar wkładu: ok. 9 x 18 cm;
  • materiał wkładu: 100% poliester;
  • kieszeń na wkład zapinana na zamek błyskawiczny;
  • wkład z pestkami jest sporo mniejszy od poduszki i w naszej opinii więcej sensu ma traktowanie tego produktu jako poduszki niż termoforu;
  • wyprodukowano w Polsce.

 

Instrukcja podgrzewania, zalecenia od producenta:

  •  w kuchence mikrofalowej: 600 W, maks. 1,5 minuty
  •  w piekarniku elektrycznym: temp. 100 st. Celsjusza, ok. 15 min.
  •  zimny okład: wkład włożyć do zamrażarki lub lodówki na ok. 30 – 40 minut
  •  należy odpowiednio dobrać czas oraz moc/temperaturę grzania, aby nie doszło do poparzenia.